SAGE

Kalite Kontrol ve Karakterizasyon Test Talebi

Bu formu bitirebilmek için tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.

Firma/Kurum/Kuruluş Bilgileri

Yetkili Bilgileri

Teslimat Bilgileri

Sonuç Raporu / Kalibrasyon Sertifikası / Fatura
Gönderilerinizi farklı bir adrese istiyorsanız lütfen belirtiniz. (Sonuç Raporu / Kalibrasyon Sertifikası dilini İngilizce istiyorsanız lütfen belirtiniz)

Numune / Cihaz Bilgileri

İkinci bir numune/cihaz eklemek istiyor musunuz?

Yöntem Bilgileri

Lütfen bu alanı "Numune/Cihaz Bilgileri" bölümünde belirtilen sıra numarasına göre doldurunuz.

Planlanan Teslim Tarihi
Talep Edilen Tamamlanma Tarihi

Diğer Bilgiler

Lütfen bu alanı "Yöntem Bilgileri" bölümünde belirtilen sıra numarasına göre doldurunuz.

Notlar

  1. Numune/Cihaz Adı, Sonuç Raporu veya Kalibrasyon Sertifikası’nda yer almasını talep ettiğiniz şekilde yazılmalıdır.
  2. Tanım ve Açıklamalar kısmında Numune/Cihazın boyutsal ve kütlesel özellikleri, tanımlayıcı kod numarası, kafile/seri numarası, üreticisi, markası, modeli gibi tanımlayıcı bilgileri ve özellikle EHG-5 kodlu hizmetler için ölçüm aralığı bilgisinin verilmesi gerekmektedir. Eğer mümkünse bu bölümde atıf yapılarak söz konusu bilgileri içeren çizim, şartname vb. belgeleri başvuru formuna eklenmelidir. Cihaz/standart/numunelerin saklanması için özel bir koşul gerekliyse bu bilgilerin verilmesi gerekmektedir.
  3. Hizmete yönelik müşteri tarafından özel bir talep olmaması durumunda, ilgili standartlara göre kalibrasyon/test yapılır ve sonuçların uygunluk değerlendirmesi müşteriye bırakılır.
  4. Hizmete yönelik uygunluk değerlendirmesi istenmesi durumunda, teklif kabul edilmeden değerlendirme kriterlerinin TÜBİTAK SAGE’ye iletilmesi gerekmektedir.
  5. “Endüstriyel Hizmetler Listesi”nde yer alan bir hizmet ise, söz konusu listede yer alan EHG kodu girilmelidir. Değil ise "Diğer" yazılarak “Diğer Bilgiler” kısmında uygulanması talep edilen yöntem açıklanmalıdır. (Mümkün ise ilgili ulusal/uluslararası standart numarası belirtilmelidir). Endüstriyel Hizmetler Listesi’nde yer alan bir hizmetin sapma ile uygulanması talep edilmekte ise EHG kodu girilmelidir ve “Diğer Bilgiler” kısmında uygulanacak sapma açıkça tanımlanmalıdır.
  6. Endüstriyel Hizmetler Listesi”nde yer alan bir hizmet ise, söz konusu listede yer alan EHG kodu girilmelidir. Değil ise Diğer yazılarak “Diğer Bilgiler” kısmında uygulanması talep edilen yöntem açıklanmalıdır. (Mümkün ise ilgili ulusal/uluslararası standart numarası belirtilmelidir). Endüstriyel Hizmetler Listesi’nde yer alan bir hizmetin sapma ile uygulanması talep edilmekte ise EHG kodu girilmelidir ve “Diğer Bilgiler” kısmında uygulanacak sapma açıkça tanımlanmalıdır.
  7. TÜBİTAK SAGE, endüstriyel hizmetler ile ilgili koşulları TÜBİTAK SAGE Endüstriyel Hizmet Koşulları belgesi ile belirlemiş ve internet sayfasında ilanen duyurmuştur. Yapılan tüm başvurular bu kapsamda değerlendirilmektedir.
Ara